Магазин за 3D принтирани артикули

Recently added item(s)

За нас

www.printigniter.com е онлайн магазин за поръчка на 3D принтирани артикули. Ние предлагаме авторски уникални надписи върху обектите, които може да поръчате само при нас. Тук ще намерите разнообразие от продукти, включващи предмети, улесняващи ежедневните дейности, както и такива с предложен от Вас надпис, които ще бъдат идеални за подарък. Това дава възможност за голямо разнообразие на идеи. В нашия онлайн магазин за 3D принтирани артикули ще обърнем внимание на всеки Ваш проект, ще предложим помощта и съветите си за най-доброто му реализиране. www.printigniter.com се стреми да Ви зарадва с неща които сме гледали само по чуждите онлайн платформи, благодарение на нашия екип, ще се постараем да удовлетворим Вашите желания.

Високото качество на артикулите, които произвeждаме е в следствие на използвания от нас 3D принтер. За реализацията на продуктите, предлагани от www.printigniter.com, използваме Original Prusa i3 MK3 принтер, който е смятан за най-добър за есен 2018 според “All3DP”. Материалите, които използваме допринасят за изработката на здрави и с приятен вид артикули. Повече информация за характеристиките на 3D принтера и използваните материали можете да намерите по-долу.3D принтер


3D принтерът, който използваме за производството на артикулите, е Original Prusa i3 MK3 – един от най-популярните в цял свят. Той е с отлични характеристики и поддържа широка гама от материали. 3D принтерът е наследник на всепризнатия в цял свят Original Prusa i3 MK2, който печели наградата “3D Printer Shootout 2017 and 2018” на списание “MAKE” и е смятан за най-добрия настолен 3D принтер според 3Dhubs.com. Original Prusa i3 MK3 е с подобрен екструдер, множество сензори и перфектна затопляща подложка, които допринасят за направата на артикули с разнообразни форми и красив външен вид. За изработването на артикулите използваме също и Original Prusa i3 MK3 Multi Material 2.0, който едновременно може да използва 5 различни материала за направата на специфични предмети.
Цветове и материали


Цветовете, с които разполагаме и от които можем да изработим даден артикул, както и повече информация за материалите, с които работим, можете да разгледате ТУК.