Магазин за 3D принтирани артикули

Recently added item(s)

Принтиране по поръчка

www.PrintIgniter.com Ви предлага изработка на артикули по Ваш дизайн и спецификации!

Освен готовите предмети, които са изложени на сайта, можем да произведем нови и различни обекти от материали PLA, PETG и ABS, включващи фигури, декорации, сувенири, помощни материали, специфични части и други. Изработваните от нас предмети могат да преплитат в себе си различни цветови гами. Подхождаме с внимание към всеки индивидулен проект и се стремим към неговата качествена реализация.

Приемаме поръчки за направата на предмети по Ваши изисквания, като най-напред е необходимо да ни предоставите визуализация на обекта. Работим с 3D модели във файлов формат .stl, като заедно с файла трябва да ни изпратите и забележки по оразмеряването. Ще имаме нужда и от информация за предпочитания материал и цветове. След като получим основните изисквания, ние ще разгледаме Вашия проект и ще се свържем с Вас, за уточнения, както и за определяне на необходимото ни време за реализацията и цена.

Разполагаме с възможност да принтираме както цялостни модели, така и такива разделени на части. Можем дори да принтираме мултицветови модели (multicolor/multimaterial). Разполагаме и с опция да персонализираме вече съществуващи модели с различни надписи, инициали и др. В случай, че не разполагате с готов 3D модел, не се притеснявайте да се свържете с нас – ще се опитаме да Ви съдействаме при създаването му.

Моля, попълнете информацията по-долу, за да направите запитване и да получите обратна връзка от нас:

    Съгласявам се с Общите Условия и Политиката за Защита на Лични Данни на този уебсайт.

     

    Ако все още идеята Ви не е достатъчна ясна – разгледайте www.thingiverse.com където са предоставени готови 3D модели, които ще изработим за Вас.

    А защо пък не изберете някой от предметите на www.printigniter.com, които вече сме произвеждали?